AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük necaset görmek

Kahve falında büyük necaset görmek

Kahve falında büyük necaset görmek kişinin sıkıntıların artacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Kahve falında büyük necaset gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Kahve falında büyük necaset görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan necaset görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında necaset görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kendi necasetini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalettir.

Kahve falında elinde necaset görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında hayvan necaseti görmek sorunlarını çözebileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altına necaset yapmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette necaset görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir