AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil muz yemek

Kahve falında yeşil muz yemek

Kahve falında yeşil muz yemek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yardımın alınacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, üzgün ve hasta olacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iç açıcı sözlere rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil muz yemek gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında yeşil muz yemek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil muz görmek dertlerinin dermanını bulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz yemek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu muz yemek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında muzlu pasta yemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında muz toplamak yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında muzlu puding yemek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir