AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mikrofon görmek

Kahve falında elinde mikrofon görmek

Kahve falında elinde mikrofon görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, başarılı olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde mikrofon gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Kahve falında elinde mikrofon görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, doktordan doktora koşturacağına yorulur.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mikrofon görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, verilen kararların geri çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mikrofon tutmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yarar sağlamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir