AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın elini tutmak

Kahve falında arkadaşın elini tutmak

Kahve falında arkadaşın elini tutmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, servet sahibi olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, güç kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bol nimete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak işini büyüteceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak rızık eksikliği yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir