AnaSayfa / Genel / Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına inanılır.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında mikrofon tutmak başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde mikrofon görmek sözleri tutulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mikrofon görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek moralinin yerine geleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının şarkı söylediğini görmek eline büyük paralar geçeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir