AnaSayfa / Genel / Kahve falında mikrofon görmek

Kahve falında mikrofon görmek

Kahve falında mikrofon görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mikrofon gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında elinde mikrofon görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mikrofon tutmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında mikrofon görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir