AnaSayfa / Genel / Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elinde mikrofon görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mikrofon görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mikrofon tutmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde konuşma yapmak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir