AnaSayfa / Genel / Kahve falında mikrofon tutmak

Kahve falında mikrofon tutmak

Kahve falında mikrofon tutmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rızkının çeşitleneceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mikrofon tutmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında mikrofon tutmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında mikrofon görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinde mikrofon görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında mikrofonla konuşma yapmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında çaydan balık tutmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta balık tutmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir