Kahve falında elinde meşale tutmak

Kahve falında elinde meşale tutmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, isabetli adımlar atılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Kahve falında elinde meşale tutmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında meşale tutmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Kahve falında elinde meşale görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında meşale görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanan meşale görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meşale yakmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında meşale taşımak moralini ve neşesini kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elini tutmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir