Kahve falında meşale yakmak

Kahve falında meşale yakmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Kahve falında meşale yakmak gördüyseniz:

  • Her konunun çözülmesini istiyorsanız iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında meşale yakmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale tutmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meşale görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, canının sağ olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan meşale görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meşale taşımak geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında meşale tutmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim yakmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir