Kahve falında yanan meşale görmek

Kahve falında yanan meşale görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kötü bir habere veya tehlikeye, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, mal mülk sahibi olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yanan meşale gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında yanan meşale görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meşale taşımak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale tutmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, onların güvenini sarsacağına alamet eder.

Kahve falında meşale görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında meşale tutmak hem itibar edineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında elinde meşale görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında meşale yakmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir