Kahve falında meşale taşımak

Kahve falında meşale taşımak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında meşale taşımak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında meşale taşımak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale tutmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında meşale tutmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meşale görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında meşale yakmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında yanan meşale görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde meşale görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binayı taşımak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir