Kahve falında elinde meşale görmek

Kahve falında elinde meşale görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde meşale gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında elinde meşale görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde meşale tutmak malvarlığının çok daha artacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meşale görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Kahve falında meşale taşımak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında meşale tutmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında meşale yakmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan meşale görmek problemlere çözüm bulunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el öptürmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir