Kahve falında makas tutmak

Kahve falında makas tutmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında makas tutmak gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Kahve falında elinde makas tutmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında makas tutmak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde makas görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında bozuk makas görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iki tane makas görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet eder.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı makasla kesmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top