Kahve falında elinde kazma görmek

Kahve falında elinde kazma görmek yarınlarına umutla bakacağına, işlerinin yaver gideceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, muradın gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kazma gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Kahve falında elinde kazma görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz ölüsü görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz kovalamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işarettir.

Kahve falında canlı kaz görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ördek ve kaz görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Kahve falında ördek kaz görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir