AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde canlı balık tutmak

Kahve falında elinde canlı balık tutmak

Kahve falında elinde canlı balık tutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda canlı balık tutmak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Kahve falında canlı balığı eline almak önünün kapanacağına, en pahalı evlerde oturacağına inanılır.

Kahve falında elinde canlı balık görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir