AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı elinde tutmak

Kahve falında yılanı elinde tutmak

Kahve falında yılanı elinde tutmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak sorunlarının artacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yılan tutmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan elinde tutmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Kahve falında yılanı elle tutmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı elinde tutmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında zehirli yılan tutmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yılan tutmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir