AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde demir görmek

Kahve falında elinde demir görmek

Kahve falında elinde demir görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde demir gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eline demir almak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında elinde demir para görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret eder.

Kahve falında elinde demir görmek planların tutmayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz demir görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında demir diş görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalettir.

Kahve falında demir atmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir bozuk para görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında kağıt ve demir para görmek aynı karşılığı alamayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir