AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir diş görmek

Kahve falında demir diş görmek

Kahve falında demir diş görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında demir diş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında demirden diş görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir diş görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında demir kaşık yemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında demirden tutunmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demire tutunmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında demir direk dikmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan demir çıkarmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir