AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline demir almak

Kahve falında eline demir almak

Kahve falında eline demir almak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında eline demir almak gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında elinde demir görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, zorlukların bir anda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eline demir almak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde demir para görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir duvar görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir direk dikmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir çakmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yaptırmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizden demir para toplamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir