AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir bozuk para görmek

Kahve falında demir bozuk para görmek

Kahve falında demir bozuk para görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, memur ise terfi edeceğine, dünya malına kavuşulacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir bozuk para gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk demir para görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet eder.

Kahve falında demir bozuk para görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk demir para almak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk demir para saymak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette demir para görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir para yemek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik demir para görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında yerde demir para bulmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir