AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt ve demir para görmek

Kahve falında kağıt ve demir para görmek

Kahve falında kağıt ve demir para görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, afiyete ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kırılan kalbin onarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt ve demir para gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında kağıt ve demir para görmek her zaman hürmet göreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında demir para ve kağıt para görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Kahve falında demir ve kağıt para görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalettir.

Kahve falında elinde demir para görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında demir para toplamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni demir para görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü demir para görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir