AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çikolata görmek

Kahve falında elinde çikolata görmek

Kahve falında elinde çikolata görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Kahve falında elinde çikolata gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Kahve falında elinde çikolata görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yemek başına çok güzel olaylar geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı çikolata almak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damla çikolata görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında çikolata yemek görmek her zaman çok mutlu olacağına, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kutu çikolata görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, verimliliğinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir