AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu çikolata görmek

Kahve falında kutu çikolata görmek

Kahve falında kutu çikolata görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kutu çikolata gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kutuda çikolata görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata kutusu görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kutu çikolata görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kadife kutu görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu yumurta görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi kutu görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir