AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, daima afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında başkasını çikolata yerken gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında çikolata yerken görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında birini çikolata yerken görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çikolata yerken görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kişinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı hurma görmek her zaman şükür içinde olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir