AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı çikolata almak

Kahve falında fıstıklı çikolata almak

Kahve falında fıstıklı çikolata almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, güzel günlerin yaşanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında fıstıklı çikolata almak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı çikolata almak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı çikolata görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık badem görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı tatlı görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstık ezmesi görmek yanlış yollardan döneceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık bahçesi görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir