AnaSayfa / Genel / Kahve falında damla çikolata görmek

Kahve falında damla çikolata görmek

Kahve falında damla çikolata görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında damla çikolata gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında damla çikolata görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında göz damlası damlatmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir damla kan görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Kahve falında iki damla kan görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damlayan ev görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su damlaları görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir damla gözyaşı görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uygulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir