AnaSayfa / Genel / Kahve falında sımsıkı el tutmak

Kahve falında sımsıkı el tutmak

Kahve falında sımsıkı el tutmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sımsıkı el tutmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Kahve falında sımsıkı el tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sımsıkı sarılmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak saygınlığını yitireceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sımsıkı sarıldığını görmek hastalıktan şifa bulmaya, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir