AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yanlış kararlar vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, geçimin kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, ekmeğine leke süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek dileklerinin de kabul olacağına, üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir