AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek bir ortaklık kurulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, fakirlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu balkondan düştüğünü görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmesini görmek çaresiz kalacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir