AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, büyük bir ihanete uğranacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmesini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Kahve falında annesinin balkondan düştüğünü görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan düşerken görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak çok büyük zararlar edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir