AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu balkondan düşürmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğu balkondan düştüğünü görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir