AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı balığı eline almak

Kahve falında canlı balığı eline almak

Kahve falında canlı balığı eline almak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında canlı balığı eline almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında canlı balığı eline almak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde canlı balık görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında canlı balık yemek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı süs balığı görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ve canlı balık görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir