AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bir şey görmek

Kahve falında elinde bir şey görmek

Kahve falında elinde bir şey görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bir şey gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında elinde bir şey görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında bir şey izlemek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir şey yalamak çok iyi giden işlerin duracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey gizlemek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyler çizmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında camiden bir şey çalmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi satın almak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir