AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi satın almak

Kahve falında bir şeyi satın almak

Kahve falında bir şeyi satın almak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayatını yoluna koymaya, mutlu zamanlar geçireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyi satın almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, lüks, konfor içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyi satın almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek işlerin yoluna sokulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birine bir şeyler anlatmak daha isabetli kararlar alacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayıp bir şeyi aramak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi atmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya bir şey dikmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir