AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bilezik görmek

Kahve falında elinde bilezik görmek

Kahve falında elinde bilezik görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında elinde bilezik gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde bilezik görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde altın bilezik görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eline bilezik takmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde bilezik görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir