AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek ayağının tökezlemeyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde bilezik gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün elinde bilezik görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında elinde altın bilezik görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline bilezik takmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bilezik görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek dertlerinin günden güne artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir