AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı elinde tutmak

Kahve falında anahtarı elinde tutmak

Kahve falında anahtarı elinde tutmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında anahtarı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında anahtarı elinde tutmak planlı ve programlı davranacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde anahtar tutmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar tutmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin elinde anahtar görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinde anahtar görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında anahtar eline almak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarı elinde görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde araba anahtarı görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir