AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ayna almak

Kahve falında kırık ayna almak

Kahve falında kırık ayna almak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ayna almak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık aynada kendini görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ayna almak uzun uzun dalıp gideceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık ayna görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aynayı kırık görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayna kırıkları görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayna kırığı görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Kahve falında aynada kendini kel görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir