AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ateş yakmak

Kahve falında elinde ateş yakmak

Kahve falında elinde ateş yakmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Kahve falında elinde ateş yakmak gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında elinde ateş yakmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında karda ateş yakmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yoksulluğa işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak işlerinde başarılı olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte birini yakmak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ateş yakmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında odun ateş yakmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir