AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmakla ateş yakmak

Kahve falında çakmakla ateş yakmak

Kahve falında çakmakla ateş yakmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, çarelere kavuşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak insanları kıracağına ve üzeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında çakmakla saç yakmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Kahve falında çakmakla yakmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çakmakla mum yakmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında çakmakla ocak yakmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta çakmak yakmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında çakmak ateş görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir