AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ateş yakmak

Kahve falında karda ateş yakmak

Kahve falında karda ateş yakmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında karda ateş yakmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında karda ateş yakmak maneviyatın da zenginleşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sönen ateşi yakmak variyetinin her geçen gün artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Kahve falında odada ateş yakmak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına inanılır.

Kahve falında ateşte yakmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ısıtmak için ateş yakmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çırayla ateş yakmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir