AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin kanamasını görmek

Kahve falında elin kanamasını görmek

Kahve falında elin kanamasını görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında elin kanamasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında el kanaması görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında elini kana bulamak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında elin kanamasını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek büyük bir borcun altına gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyin kanaması görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu kanamasını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında kana basmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dil kanaması görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir