AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin delindiğini görmek

Kahve falında elin delindiğini görmek

Kahve falında elin delindiğini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında elin delindiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında elinin delindiğini görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında eli delinmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında elin delindiğini görmek yeni duygular tadacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünün delindiğini görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kızını delirmiş görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, insanları kandıracağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı deli kadın görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun delindiğini görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir