AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin delindiğini görmek

Kahve falında elinin delindiğini görmek

Kahve falında elinin delindiğini görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, kısmetinin bollaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin delindiğini gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Kahve falında eli delinmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sermayesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında elinin delindiğini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, durumun değişmesine yorulmaktadır.

Kahve falında elin delindiğini görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü delirmiş görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası delinmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli saldırısına uğramak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün delindiğini görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında deli taklidi yapmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir