AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli delinmek

Kahve falında eli delinmek

Kahve falında eli delinmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli delinmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında eli delinmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Kahve falında elinin delindiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında elin delindiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret eder.

Kahve falında delinmiş çorap görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık deli görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını deli görmek büyük problemler yaşanacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın delindiğini görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında deli saldırması görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir