AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin deli olduğunu görmek

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında birinin deli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında deli numarası yapmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığını deli görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli görüp korkmak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın delindiğini görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deliden kaçmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında deli hastanesine yatmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında deli birini öldürmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir