AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopayla fare öldürmek

Kahve falında sopayla fare öldürmek

Kahve falında sopayla fare öldürmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, onların kıymetini bileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, eve kapanacağına, insan sevindireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sopayla fare öldürmek gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sopayla fare öldürmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla öldürmek bereketli işler yapılacağına, çevrenizden takdir görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla adam öldürmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında uzun sopa görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden sopa yemek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, önünü açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sopa çubuk görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tahta sopa görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir