AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kopmak

Kahve falında dişi kopmak

Kahve falında dişi kopmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında dişi kopmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında dişi kopmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet eder.

Kahve falında saçları kopmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri kopmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dili kopmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kulak kopmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Kahve falında kolu kopmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir