AnaSayfa / Genel / Kahve falında delinmiş çorap görmek

Kahve falında delinmiş çorap görmek

Kahve falında delinmiş çorap görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rütbesinin yükseleceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında delinmiş çorap gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında çorabın delindiğini görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında delinmiş çorap görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Kahve falında deli gömleği giymek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında deliyi dövmek çarelere kavuşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında delige düsmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarın delindiğini görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı deli görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli olduğunu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir